چاپ        ارسال به دوست

وزیر نفت:

خبرهای خوبی از توافق‌ با شرکت‌های بزرگ چینی داریم

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران به نقل از شانا، جواد اوجی (شنبه، ۲۰ اسفندماه) در حاشیه آیین آغاز عملیات اجرایی پروژه تقویت خط انتقال گاز ۱۶ اینچ به تربت جام در جمع خبرنگاران درباره توافقات اقتصادی اخیر با کشور چین تصریح کرد: توافق‌های خوبی با شرکت‌های بزرگ چینی انجام شده و به‌زودی خبرهای بسیار خوبی در این زمینه به اطلاع مردم شریف کشورمان خواهیم رساند، این توافق‌ها و قراردادها بهره مطلوبی برای ایران و چین خواهد داشت.

وی همچنین تأکید کرد: برای بار چندم عرض می‌کنم هیچ تصمیمی در بودجه کل کشور سال ۱۴۰۲ مبنی بر افزایش قیمت بنزین و گازوئیل نداریم و با برنامه‌ریزی همکارانم در شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی در ایام نوروز، همه جایگاه‌های کشور مجهز شدند و حدود ۶۰ هزار نفر در این ایام آماده خدمت‌رسانی به مردم کشور هستند.

وزیر نفت ادامه داد: ظرفیت تولید بنزین در کشور افزایش یافته و هیچ کمبودی در این زمینه نیست، امیدواریم با همکاری مردم هیچ مشکلی در تأمین سوخت نوروزی نداشته باشیم.

اوجی همچنین گفت: ایران اکنون در حوزه فرآورده‌های نفتی با همسایگان خود تجارت دارد، همچنین تاکنون برای تخصیص سهمیه بنزین نوروزی در دولت هیچ تصمیمی گرفته نشده است.

 

 


٠٩:٢٠ - يکشنبه ٢١ اسفند ١٤٠١    /    شماره : ١٤٤٨٤    /    تعداد نمایش : ١٤١