عبدالله گیتیمنش؛ مدیر شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه کردستان با اشاره به اهمیت پایانه مرزی باشماق مریوان در بحث صادرات با اقلیم کردستان عراق، گفت: با توجه به افزایش قابل توجه تردد روزانه بیش از ۴۵۰ دستگاه کامیون ترانزیتی و ترانشیپی در این پایانه مرزی، تلاش مجموعه این شرکت در استفاده از سامانههای نرمافزاری، پایش و اقدامات کنترلی کارکنان شرکت موجب جلوگیری از عرضه خارج از شبکه نفتگاز، صرفهجویی در مصرف سوخت، جمعآوری دلالان سوخت، تسریع در امور کنترل کامیونهای ترانزیتی و درآمدزایی برای دولت میشود.
////////////////////////////////
علی روحالهی؛ مدیر شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه خدمات سوخترسانی در زیر بارش برف و برودت شدید هوا بیوقفه در حال انجام است، گفت: منطقه آذربایجان شرقی با چهار انبار ذخیرهسازی سوخت (شهدای پخش تبریز، میانه، مراغه و سراب) وظیفه تأمین و توزیع سوخت منطقه و استانهای همجوار و چندین نیروگاه را با همکاری مستمر ۵۵۰ دستگاه نفتکش، نه شرکت حمل و نقل و ۹۰ شرکت تک پیمان برعهده دارد.
//////////////////////////////////
سید محمود طاهری؛ مدیر شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه قم با اشاره به راه اندازی مجلل ترین جایگاه سیانجی کشور در استان قم، گفت: با توجه به اینکه احداث جایگاههای جدید در راستای خدمت رسانی مطلوب تر به هم استانیها میباشد، با راه اندازی جایگاه پارسیان۲، تعداد جایگاههای عرضه سوخت سی ان جی این استان به ۴۱ باب رسیده است.
/////////////////////////////////
سیدمحمد حسینی؛ معاون شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه سبزوار گفت: ۳۰ درصد از توزیع گازمایع در منطقه سبزوار به صورت الکترونیکی انجام می شود که باید با تلاش و تعامل مضاعف این میزان به ۱۰۰ درصد افزایش یابد.
////////////////////////////////
بهروز شیرچی؛ مسئول سیانجی شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه چالوس گفت: به منظور اجرای دستورعمل اتحادیه سوختهای جایگزین، دو کارگاه تبدیل ناوگان سیانجی در سطح منطقه چالوس افتتاح شد.
به گفته وی با افتتاح این دو کارگاه تبدیل در شهرستان نوشهر و محمود آباد، شمار کارگاههای تبدیل ناوگان سیانجی و خدمات خودرویی سیانجی در منطقه چالوس به پنج کارگاه مجاز رسید.